screeeeam it out!!

Idag har jag tänk på dig exakt 36 ggr. Och varje gång jag suckat över att de är som de är, har jag sedan lett åt skadeglädjen.
Na..na..na..na..nana. ;)
Och tro mej, Ronja vinner alltid i slutet. Inte du.
Pusspå´t!

Sing out loud*

Många lika dana händelser får en att fundera på om man kanske borde lägga av. Ge upp, och kanske bara inse att de är så här.
Men om man sen har haft en av händelserna som varit bättre än dom förra, och den kommer igen... Är de fel att avvika från de vanliga mönstret och haka på igen?
Okej, mycket förvirrande jag vet.
Men de är även så de känns! Så jävla förvirrande!
Men jag har faktikst all anledning att vara arg på hela världen. För när någon ( detta gäller icke enbart killar, som är experter på att upprepa orden gång på gång) Lovar, att de är si och så, och inte alls på de sättet du uppfattat de, då tror du på de. För du vill tro. Du vill inte ta för givet att dom bryter sina löften. Även om de ofta händer.
Men de är faktikst även fel att man ska börja ta de för givet. Att ni bryter dom. För på så sätt släpper man aldrig någon nära inpå livet. Varken på ett vänskapligt eller ett kärleksfullt sätt. Och då blir de så, att dom som är dom falska, dom märker inte att du inte släpper in dom. Dom stannar kvar. Men dom som faktiskt menade vad dom sa, dom blir besvikna och ledsna, och funderar på varför du beter dig så som du gör. Så dom går.
Och där står du. Med endast ytliga förhållanden till omvärlden kvar.
Ack, sicket flyt.
Men de är ju just de. Att allt är så jävla krångligt. För när du tror på dom iallafall blir du sårad. Så skit är de med de.
Men de är väl så som alla säger.
Du måste hitta din egna livstil och dina egna värderingar i livet för att kunna hitta sådana som prioriterar, värderar och lever så som du själv gör.
Lika barn leka bäst? njae.
Och detta var också en sån där sjuk fundering jag fick när jag egentligen bara blev förbannad på en enda person.
Då fick resten sota för de också.


Den dödliga Driften

Oja, nu ska ja skälla på det manliga könet.
Nej, men om någon vänlig själ ville tala om för mej vad de är för  fel på vissa killar alltså.
Dom ser på brudarna. Vad ser dom? inte dom vackra ögonen. de blyga leendet. Håret som är ostyrligt i vinden. Och bla bla bla. Dom ser ett tillgängligt hål. Har jag fel? nej just de. Men nu ska vi komma ihåg att jag inte angriper alla. Bara de att jag aldrig träffar på minioriteten. Var är ni? haha!
nej men helt ärligt talat. Varför hålla på så? alltså, ja kanske bara är en aningen udda, hemdlysten bondbrud, men ni förtjänar inte annat än kastrering med slö förskärare.
Med en pungspark som bedövning.

Jag träffade en kille en gång. Blev kär. jaja, ni vet resten. Men han hörde till minioriteten. vad som gick snett?
han ville inte prata.

tragiskt men sant. Så nu undrar jag om de är smittsamt? att se tjejer som tillgängliga hål att göka ett tag, sen hittar man en ny o gökar med den innan man talar om för den gammla att de är the end liksom? för ni verkar bli fler och fler.
jaja.
Ni är ju rätt okej på de ni gör. Vi får väl nöja oss med de.

Just precis idag

Hej
Nu har jag inte skrivit på 3 månader och tre veckor.
kanske dags att skriva då.
Men de som är de svåra är att man inte vet vad man ska skriva om. jag vill inte skriva om saker som enbart berör mig. Jag vill skriva om sånt som rör fler.
Ja, läs föregående inlägg så ser du vad jag menar.
Men jag tror de kommer.
Och jag ska väl enligt tradition be om ursäkt till dem som jag vet läser min blogg, och " lova" att jag ska bättra mig.
Försöka duger.
Puss på´t!


RSS 2.0